Som en service for erhvervskunder, giver vi mulighed for kørsel på konto ved brug af kontokort og engangskort.

Fordelen ved at have konto er, at du som kunde kun modtager regning en gang om måneden. Denne regning er udspecificeret så du kan se oplysninger som dato, tidspunkt, fra-adresse, vognnummer på hver enkelt tur.

Der er 14 dages betalingsfrist, så du har på ture kørt først på måneden 1½ måned betalingsfrist.

 

Kontokort kan laves til enkeltpersoner, afdelinger, firmaer med den tekst der ønskes og i det antal der er nødvendigt.

Kontokortene kan laves med et kreditmaksimum, hvis det ønskes og ellers vil de normalt være uden maksimum.

 

Engangskortet er et perfekt valg til gæster, hvor du som vært ønsker at give en god afslutning på et besøg på din virksomhed.

Engangskort er også optimale, hvor det ikke er nødvendigt personalet har et kontokort, men stadig skal have mulighed for at køre i taxa en gang imellem.

Engangskortene afleveres ved turens start til taxachaufføren. Chaufføren afleverer herefter kortet på Nuuk Taxis kontor, hvor det bliver genaktiveret og det vil blive afleveret tilbage til det firma der har kortet og kan så genbruges. Der leveres normalt kort tilbage en gang om ugen.

Dette sikrer jer som kunder mod misbrug, da det er kodet til kun at kunne bruges en gang. Der kan således ikke køres mere end én tur på kortet.

Kontokort og engangskort kan leveres fra time til time, men ellers er der ca. 1 døgns leveringstid.

Kontokort og engangskort bestilles ved at kontakte os på mail kontor@363636.gl. Giv oplysning om hvor mange kort der ønskes, hvilken type kort samt hvad der skal være af tekst på kortet.