Når du bestiller taxa sker det normalt ved at ringe til os på 36 36 36.

Som en ekstra service til dig, har vi 2 andre numre du kan ringe til.

Ringer du fra Nuussuaq, kan du ringe til 36 36 00

Ringer du fra Qinngorput kan du ringe til 36 36 02.

1

Fra svømmehallen Malik kan du bruge vores direkte linie, hvor du blot skal løfte røret for at komme i kontakt med os.

Som noget helt nyt, kan du også maile til taxa@363636.gl og bestille en vogn. Dette skal dog gøres mindst 2 timer før du ønsker vognen og straks vi har modtaget og læst mailen, vil der blive sendt en bekræftelse til dig. Skriv gerne telefonnummer med, så du kan kontaktes hvis der er problemer.

Forudbestilling af taxa kan være meget praktisk, hvis du skal hjemmefra på et bestemt tidspunkt. Særligt om morgenen, ved dårligt vejr og ved lønudbetalinger er der mange der ønsker at køre med os på samme tidspunkt, så her er det en fordel for dig, på forhånd at have bestilt en taxa. Skal du f.eks. med flyveren næste dag og ikke kan komme igennem vores hovednummer med din bestilling er du velkommen til at ringe på vores andre numre.

For vores erhvervskunder har vi en særlig ordning med autobooking (Tast Din Taxa). Her skal der mailes til kontor@363636.gl med beskrivelse af adressen, hvortil vognen skal sendes og der vil blive sendt et brev med en kode, som kan bruges til den konkrete adresse. Et firma kan have flere adresser og dermed også flere koder.

Der er endvidere mulighed for at få sat forskellige muligheder ind, som f.eks. at kontonummeret automatisk kommer på, så man er fri for at have sit kontokort med.